|
Как я уехал работать за границу
Дата: 12 октября 2016 года, 13:45
|
|
Как я уехал работать за границу? Оформил загран паспорт, готовился долго к этому шагу и зря. Сейчас, спустя пол года я уже дома заработал намного больше чем на родине. Отправлял лично резюме по работодателям за рубежом, читал о них отзывы, выбирал по списку подходящих по вакансии. В поиске вакансий очень помог сайт по трудоустройству за границу evrabota.at.ua
Отправлял своё резюме:
Червень 2014 липень 2015 ОМВД Росії по Благовіщенському району Помічник дізнавача «» 1. Участь в слідчих експериментах 2. Робота з архівом 3. Консультування населення «» Червень 2011 липень 2012 (2 місяці) Судовий дільниця №6 г.Стерлитамак Помічник секретаря судового засідання «» 1.Прийом і відправка кореспонденції 2.Работа в архіві. « «Червень 2012 липень 2012 (2 місяці) Прокуратура м Стерлітамак Громадський помічник» «1.Работа в архіві 2.Консультірованіе населення.» «Навчальні заклади Башкирська державний університет, Юриспруденція, 2015 Знання мов Англійська початковий рівень Про себе Я товариський, цілеспрямована людина. Люблю вчитися новому. Домагаюся свого, якщо я щось дуже сильно хочу. Пунктуальна, відповідальна за прийняття важливих рішень. Ходжу на фітнес. Читаю. Творю. Кохаю. Живу. Моя пристрасть спорт, творчість.
|
|