Я давно искал удобное приложение для ставок на айфон и решил попробовать БК Леон. На сайте букмекера легко нашел раздел, где можно бк леон скачать на айфон. Установил приложение без всяких проблем. Очень понравился функционал — приложение быстро загружается, все ставки можно делать в один клик, а интерфейс прост и удобен. Теперь с Леоном мне всегда под рукой все для ставок и просмотра матчей.
Ma olen alati olnud selline isa, kes tahab oma lastele anda kõike, mida ta ise kunagi ei saanud. Ma kasvasin üles suhteliselt vaestes oludes, mu vanemad tegid kõvasti tööd, et meil oleks toit laual ja katus pea kohal, aga mingitest lisarõõmudest polnud juttugi. Ma ei mäleta, et mu isa oleks kunagi mind üllatanud millegi erilisega või et mu ema oleks ostnud mulle midagi, mida ma tõesti soovisin, lihtsalt sellepärast, et ta tahtis mind rõõmustada. See ei olnud nende süü, nad andsid endast parima, aga see jättis minusse jälje. Ma tahtsin olla teistsugune isa. Ma tahtsin, et mu lapsed mäletaksid mind kui meest, kes tegi imesid, kes suutis tuua rõõmu isegi siis, kui raha oli vähe. Ma töötan ehitajana ja kuigi ma ei teeni suurt palka, olen ma alati püüdnud leida viise, kuidas oma perele natuke lisarõõmu pakkuda. Aga viimasel ajal oli olnud raske. Hinnad olid tõusnud, arved olid suured ja ma tundsin, et ma ei suuda enam endale lubada neid väikeseid üllatusi, mida ma kunagi teha suutsin. Mu süda oli raske, sest ma teadsin, et mu lapsed ootavad minult alati midagi erilist, aga ma ei suutnud neile seda alati anda.
See pühapäev oli eriti sünge. Vihma sadas terve päeva, lapsed olid tujutud ja ma istusin köögis, vaatasin aknast välja ja mõtlesin, kuidas ma saaksin neid rõõmustada. Ma olin juba ammu kuulnud sõpradelt, et mõned inimesed tegelevad internetis erinevate mängudega ja et see võib olla lõbus, aga ma polnud kunagi selle peale tõsiselt mõelnud. Sel pühapäeval ma aga mõtlesin, et miks mitte proovida. Mul polnud midagi kaotada, välja arvatud paar eurot, mis võisid muuta midagi suuremaks. Ma võtsin oma telefoni, istusin laua taha ja hakkasin otsima. Ma ei teadnud täpselt, mida ma tahan, aga ma teadsin, et ma tahan midagi lihtsat ja lõbusat. Ma leidsin saidi, mis tundus turvaline ja lihtne. Ma registreerisin end ja olin kohe sees. Ma avastasin, et see koht, kuhu ma sattusin, oli tuntud kui vavada ee, ja mulle meeldis kohe, et kõik oli eesti keeles, nii et mul polnud raskusi arusaamisega. Ma alustasin mängimist, panustasin väikseid summasid, sest ma ei tahtnud riskida suurega. Ma mängisin natuke aega, kaotasin paar korda, aga siis ma hakkasin võitma.
Alguses olid need väikesed võidud, mõned eurod siin, mõned seal. Aga siis juhtus midagi imelist. Ma tabasin ühe mängu, kus sümbolid joondusid täpselt nii nagu vaja ja ma võitsin summa, mis oli palju suurem kui ma olin kunagi varem võitnud. Ma vaatasin ekraani ja ei suutnud seda uskuda. Ma mõtlesin kohe, et see on vastus minu palvetele. Ma ei tahtnud seda raha endale, ma tahtsin seda kasutada oma laste rõõmustamiseks. Ma hakkasin mõtlema, mida ma saaksin neile osta või teha, mis teeks nad õnnelikuks. Ma teadsin, et nad on alati tahtnud suuremat jalgratast, sest nende vanad olid juba liiga väikesed. Ja ma teadsin ka, et nad on alati tahtnud minna loomaaeda, aga see oli liiga kallis. Ma otsustasin, et ma teen mõlemat. Ma hakkasin oma plaani välja mõtlema, kuidas ma seda kõike korraldan.
Ma ootasin nädalavahetust, mil ma saan kõik valmis teha. Ma ostsin rattad, ma ostsin loomaaia piletid ja ma peitsin kõik ära. Ma olin nii põnevil, et ma suutsin vaevu oodata. Kui nädalavahetus lõpuks saabus, ütlesin ma lastele, et meil on üllatus. Nad vaatasid mind suurte silmadega, täis ootust. Ma viisin nad õue, kus rattad olid, ja nende rõõm oli kirjeldamatu. Nad karjusid ja hüppasid ja kallistasid mind. Ma tundsin, kuidas mu silmad täitusid pisaratega. See oli hetk, mida ma olin oodanud. Siis ma ütlesin neile, et homme läheme loomaaeda, ja nad olid veelgi õnnelikumad. See oli üks parimaid nädalavahetusi meie elus.
Kui ma nüüd tagasi mõtlen, siis ma saan aru, et see ei olnud ainult raha, mis tegi selle võimalikuks. See oli minu otsus proovida, minu otsus mitte alla anda, minu otsus uskuda, et isegi rasketel aegadel võib juhtuda midagi head. Ja see oli ka see koht, mis andis mulle selle võimaluse. Ma olen tänulik sellele pühapäevale ja sellele, et ma olin piisavalt avatud, et proovida midagi uut. Ma olen tänulik, et ma leidsin vavada ee, sest see andis mulle vahendid, et teha oma pere õnnelikuks. Ma ei ole sellest ajast saati muutunud suureks mängijaks, aga ma olen leidnud viisi, kuidas tuua natuke lisarõõmu oma ellu ja oma laste ellu. Ja see on kõige tähtsam.
Ma olen õppinud, et vahel on kõige ilusamad asjad need, mida sa ei oota. Ja et isegi kõige raskemal hetkel võib avaneda uks, mida sa pole kunagi varem näinud. Ma loodan, et minu lapsed mäletavad seda nädalavahetust kui ühte nende elu ilusamat hetke. Ja ma loodan, et nad mäletavad, et nende isa tegi selle võimalikuks, sest ta ei andnud kunagi alla ja sellepärast, et ta uskus, et elus on veel imesid. See on minu lugu. See on lihtne, aga see on tõeline ja see on minu jaoks kõige tähtsam. Ma olen uhke selle üle, et ma suutsin oma lastele rõõmu tuua, ja ma olen tänulik selle võimaluse eest, mis mulle anti. Ma tean, et ma ei unusta seda kunagi. Ja ma tean, et mu lapsed ei unusta seda kunagi.
Сетевое издание Лучший Город / Best City (ЭЛ № ФС 77 - 79138), 18+
Выдан Федеральной службой по надзору в сфере связи, информационных технологий и массовых коммуникаций (Роскомнадзор)
Учредитель — ООО «ВСС»
Главный редактор — Куранов Ю.Г.
Редакция: sales@best-city.ru, +7 (903) 798-68-89