Sziasztok. Már vagy ötször próbáltam megcsinálni a Vavada bejelentkezést, de mindig azt írja, hogy hibás felhasználónév vagy jelszó. Kértem jelszóemlékeztetőt, de semmi nem jön az emailre. Próbáltam másik böngészőből is, meg töröltem a cookie-kat, de ugyanaz a hiba. Létezik, hogy letiltották a fiókomat? Alig regisztráltam tegnap, még semmit nem játszottam. Totál ideges vagyok már. Valaki találkozott ezzel? Vagy szimplán szar a rendszerük? Segítsetek légyszi, mert kezdem feladni.
Re: Vavada bejelentkezés állandóan hibát ír, mit csinálok rosszul?
Кому: octopode
Дата: 4 июня 2026 года, 10:23
Szia. Teljesen átérzem a frusztrációdat, mert velem is volt hasonló máshol. A Vavada bejelentkezésnél a legtöbb probléma két dolog miatt van. Az egyik, hogy a regisztrációkor lehet, hogy elírtad az email címed érdemes újraregisztrálni egy másik emaillel. A másik, hogy a jelszóban kis- és nagybetű érzékeny, és lehet, hogy a Caps Lock véletlenül be volt kapcsolva. Ha a jelszóemlékeztető sem jön, ellenőrizd a spam mappát, mert sokszor oda téved. Én egyszer fél napig vártam, mire rájöttem, hogy a regisztrációkor nem erősítettem meg a linket az emailben. Szóval nézd meg, megvan-e az a megerősítő levél. Ha minden kötél szakad, írj a supportnak élő csetben magyarul is segítenek. Még egy tipp: próbálj meg belépni inkognitó módban. Itt egy hasznos oldal a belépési problémákhoz: vavada bejelentkezés
Сетевое издание Лучший Город / Best City (ЭЛ № ФС 77 - 79138), 18+
Выдан Федеральной службой по надзору в сфере связи, информационных технологий и массовых коммуникаций (Роскомнадзор)
Учредитель — ООО «ВСС»
Главный редактор — Куранов Ю.Г.
Редакция: sales@best-city.ru, +7 (903) 798-68-89